Figurális termékek gyártása

A Tarcha World Kft. 2007. óta foglalkozik édesipari termékek gyártásával és forgalmazásával. Cégünk budapesti székhellyel rendelkezik, de telephelyeink - az 1500 m2-es gyártó üzemünk és az 1500 m2-es raktárunk - 80km-re Budapesttől, Gyöngyösön működnek.

A magyar piacon vezető szerepet töltünk be a figurális, kakaós tejbevonómasszából készített termékek gyártásában és forgalmazásában. Célunk, a Mikulás és a húsvéti ünnepek jelképeinek megformálása, az ajándékozási szokások ily módon történő segítése.

Nicole Choco termékeinket jelenleg a következő országokba exportáljuk: Románia, Görögország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Portugália, Szlovénia és Spanyolország. Terveink szerint tovább szeretnénk még terjeszkedni Bulgária, Hollandia, Szerbia és Horvátország felé.

Cégünk foglalkozik még távol-keleti és európai kapcsolatai révén a csokoládémassza gyártásához szükséges alapanyagok forgalmazásával is, melyek a következők: kakaópor, kakaómassza, kakaóvaj, növényi zsír, tejpor és tejsavópor.

Jelenlegi és leendő ügyfeleink igényeit igyekszünk a legnagyobb szaktudással és szorgalommal kielégíteni, a vevői elégedettség szolgálatában.